Wat je kunt verwachten

Tijdens de ledengesprekken gaan we op veel plaatsen in het land in gesprek met leden van GroenLinks en de Partij van de Arbeid. Er is ruimte om te delen hoe jij denkt over linkse samenwerking, maar we duiken vooral samen in de inhoud. We willen ontdekken wat er gebeurt als we samen nadenken over onze idealen en politieke drijfveren. Op grote thema's als klimaat, bestaanszekerheid of gelijkwaardigheid - maar ook op hele andere punten. Want onze ideeën zijn het fundament onder de linkse samenwerking.

Wie kan er meedoen?

Iedereen kan en mag meepraten en je hoeft je niet voor te bereiden op het ledengesprek. We delen van te voren een inspirerende kijk-, lees- en luisterlijst voor mensen die zich graag willen verdiepen. We hopen dat je wilt meepraten, dat je energie krijgt van het gesprek en dat het je helpt in je denkproces over linkse samenwerking.

Op deze pagina vind je alle ledengesprekken die we de komende tijd voeren. Kies een gesprek bij jou in de buurt en vul het formulier in om je aan te melden. Hopelijk tot binnenkort!

Meer weten?

 

Ledengesprekken: data & locaties

Den Haag GroenLinks ledengesprek

Ledengesprek Den Haag | 8 mei

Je kunt je niet meer aanmelden voor dit ledengesprek.

Lees meer
Eindhoven GroenLinks ledengesprek

Ledengesprek Eindhoven | 17 mei

Je kunt je niet meer aanmelden voor dit ledengesprek.

Lees meer
Sittard GroenLinks ledengesprek

Ledengesprek Sittard | 21 mei

Je kunt je niet meer aanmelden voor dit ledengesprek.

Lees meer
Enschede GroenLinks ledengesprek

Ledengesprek Enschede | 26 mei

Meld je aan voor het ledengesprek in Enschede. Wanneer? Vrijdag 26 mei, 19.00 deuren open, 19.30 start. Locatie: De Museumfabriek.

Lees meer
Rotterdam

Ledengesprek Rotterdam | 1 juni | Over internationale samenwerking

Meld je aan voor het ledengesprek over internationale samenwerking in Rotterdam. Wanneer? Donderdag 1 juni, 19.00 deuren open, 19.30 start. Locatie: Landhuis de...

Lees meer
Groningen GroenLinks ledengesprek

Ledengesprek Groningen | 9 juni

Meld je aan voor het ledengesprek in Groningen. Wanneer? Vrijdag 9 juni, 19.00 deuren open, 19.30 start. Locatie: Noorderpoort Euroborg.

Lees meer
Almere GroenLinks ledengesprek

Ledengesprek Almere | 12 juni

Meld je aan voor het ledengesprek in Almere. Wanneer? Maandag 12 juni, 19.00 deuren open, 19.30 start. Locatie n.n.b.

Lees meer
Arnhem GroenLinks ledengesprek

Ledengesprek Arnhem | 17 juni

Meld je aan voor het ledengesprek in Arnhem. Wanneer? Zaterdag 17 juni, 15.00 deuren open, 15.30 start. Locatie: Koepelkerk.

Lees meer
Utrecht GroenLinks ledengesprek

Ledengesprek Utrecht | 21 juni

Meld je aan voor het jongerengesprek met DWARS en Jonge Socialisten in Utrecht. Woensdag 21 juni vanaf 19.00. Locatie n.n.b.

Lees meer
Leeuwarden GroenLinks ledengesprek

Ledengesprek Leeuwarden | 24 juni

Meld je aan voor het ledengesprek in Leeuwarden. Wanneer? Zaterdag 24 juni, 15.00 deuren open, 15.30 start. Locatie n.n.b.

Lees meer
Amsterdam GroenLinks ledengesprek

Ledengesprek Amsterdam | 26 juni

Meld je aan voor het ledengesprek in Amsterdam. Wanneer? Maandag 26 juni, 19.00 deuren open, 19.30 start. Locatie: Skatecafé.

Lees meer